Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΦΤΙΑΞΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΙΦΑΔΑ ΧΙΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ


Μου άρεσε να φτιάχνω τέτοιες κατασκευές από χαρτί,όταν βαριόμουν γιατί είναι απλή,εύκολη,ξεκούραστη και σου δίνει σε λίγα λεπτάκια ένα όμορφο αποτέλεσμα.
Αν κάποια μέρα είστε κουρασμένες μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να χαρείτε για λίγο να φτιάξετε αυτή την νιφάδα χιονιού,με το παιδί σας,ή ακόμα να την δείξετε στα παιδιά σας να το κάνουν μία οποιαδήποτε μέρα μεταξύ τους,ή με την παρεούλα τους.
Ακόμα και μόνη σας να το κάνετε μπορεί λίγο να σας χαλαρώσει και να ξεχαστείτε για λίγο ευχάριστα.


Θα πάρουμε ένα μπωλ ή ένα πιάτο ή ένα διαβήτη,θα σχηματίσουμε τον κύκλο σε ένα χαρτί,και θα τον διπλώσουμε στην μέση.

Μετά θα τον διπλώσουμε από αριστερά και δεξιά σε ίσα μέρη,και άλλο ένα διπλωματάκι μετά και αρχίζετε και κόβετε.
Εγώ με τον γιό μου μία φορά σε τέτοιου είδους κατασκευή με κόψιμο χαρτιού με μοτίβο,είχαμε προσθέσει στο τέλος αφού είχαμε κάνει το μοτίβο και μερικές φορές το ξεδιπλώναμε να δουμε πως πήγαινε,προσθέταμε με μαρκαδόρους στα κενά του χαρτιού και άλλα μικρά σχεδιάκια.Μπορείτε να προσθέσετε είτε γεωμετρικά σχεδιάκια είτε καρδούλες,λουλουδάκια,αυτοκινητάκια,κ.τ.λ
Σε αυτή την κατασκευή μπορείτε όπως λέει η ιστοσελίδα,να προσθέσετε αν θέλετε λίγο glitter ώστε να λαμπυρίζει η νιφάδα σας.Μπορείτε να φτιάξετε μερικές και να τις βάλετε στο χριστουγενιάτικο δέντρο σας,να την κολλήσετε σε μία κάρτα,ή ότι σκεφτείτε,ή απλά φτιάξτε την με τα παιδάκια σας!
Γειά σααααςς! :-)

Celebrate winter by making these perfect snowflakes. Use them to decorate your windows, room or paste them on paper and make them into cards to give to firends and family. However you use your snowflakes we know you will love this craft idea!
Bye bye :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου