Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΆ ΚΑΡΈΚΛΑ

Θα μπορούσε να ονομαστεί καρέκλα της άνοιξης,
ή νεραιδοκαρέκλα,έτσι γλυκιά που  είναι.
Εκτός ότι είναι μια γλυκιά κατασκευή,μου αρέσει και σαν φωτογραφία,έχει κάτι το αρτίστικο...τραβηγμένη στην φύση με το θαμπό φόντο και τα χρώματα που φέρνουν στα ίδια χρώματα της καρέκλας.




Με λίγες χάντρες,μερικά κουμπιά ,σύρμα και μία πένσα,δείτε μερικές γλυκιές καρεκλίτσες που μπορείτε να φτιάξετε.Επιλέξτε κουμπάκια που σας αρέσουν και μπορούν να αναδείξουν ή και κάποιο στοιχείο που θα κάνει πιο ενδιαφέρον την καρεκλίτσα σας όπως την παραπάνω.
Δεν βρήκα τις οδηγίες για αυτήν την καρέκλα,ούτε για τον δημιουργό.Η φωτογραφία πάντως γράφει το όνομα Ricardo Gutierrez.
Οι καρεκλίτσες αυτές παρακάτω,είναι πιο απλές αλλά με τις παρακάτω οδηγίες θα μείνετε ευχαριστημένοι,ειδικά αν εσείς βάλετε το κατιτί.



Περάστε το σύρμα από την τρύπα του κουμπιού και κάντε ένα γύρο ώστε να στερεωθεί και μετά δουλέψτε γύρω από την περίμετρο του κουμπιού, κάνοντας κάθε φορά δύο παράλληλες γραμμές και μετά με την πένσα λυγίστε λίγο τις άκρες του ποδιού για να στερεώνονται.


Η γραμμούλα του σύρματος που θα περισσέψει περνάτε μία ή δύο τρεις χάντρες και μετά κάντε ένα γύρο από το ''προσκέφαλο'' της καρέκλας,και έτοιμη η καρεκλίτσα.


Δείτε εδώ περισσότερα
για τις χαριτωμένες αυτές καρεκλιτσες.